Perjalanan Alam Perkahwinanku

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 6, 2014

Dah berhabuk belog ku ni

Assalamualaikum....

Fuh...fuh...ingat nak minta macik cleaner sapukan habuk2 kat belog ni..
Dah bersawang-sawang la uollss..
Banyak benda nak share...tp byk kekakangan masa....

Nak start balik 2015 nanti...banyak benda dah termiss.......
Just nak bgtaw....hidup saya masih okey...dengan love cinta hati saya....MRO....LOve u sayang..
Sekarang kami berjauhan,...dia bertugas di perbatasan menjaga keamanan Negara kita yang tercinta ini...hohohoho....

Disember ni....ingat nak pergi KL jumpa pacik saya kat sana sambil sambut new year kat sana...mesti happening kan....
Sayang jauh...so x dapat lah sayang nak join...kita pergi next year year ya.

Oh ya...btw saya dah berniaga online sekarang,,......Butik Lovelicious nama diberi...
Sekarang dalam tempoh menyelesaikan beberapa perkara sebelum ia dibuka sepenuhnya...
Banyak benda nak daftar kan....xda aral 2015 kita mulakan...



tengok gambar kucing ni...rileks je dia menjemurkan diri kan.....
jom santaiiiiiiii...............

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete