Perjalanan Alam Perkahwinanku

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 1, 2012

Jus Zureat - Atika Beauty

Salam semua...
Untuk TTC jun nie saya nak cuba produk lain plak....ATIKA BEAUTY
ZUREAT
(Sesuai untuk lelaki dan wanita)
SAIZ : 250ML | HARGA : RM45.00 |


MASIH BELUM MENDAPAT ZURIAT ?Jangan putus asa dan ikhtiar di dalam mendapatkannya, kerana putus asa adalah penghalang bagi segala harapan. Cubalah ATIKA BEAUTY ZUREAT. Mungkin di sini bermulanya harapan baru anda!

ATIKA BEAUTY ZUREAT adalah dihasilkan bagi meningkatkan peluang untuk anda hamil. Ianya telah diformulasikan secara saintifik yang sah untuk mengoptimumkan kesuburan dengan selamat dan secara semulajadi, untuk lelaki dan juga wanita.

ATIKA BEAUTY ZUREAT adalah satu-satunya supplemen menambah kesuburan melalui nutrien herba dengan kajian formula secara tradisional dari masyarakat Mali. ZUREAT menyediakan keperluan vitamin, mineral dan anti oksida lengkap untuk lelaki, serta wanita yang ingin hamil.

ATIKA BEAUTY ZUREAT merupakan campuran herba-herba terpilih di mana kajian telah menunjukkan herba-herba tersebut dapat meningkatkan kesuburan dan meningkatkan peluang anda untuk mengandung. 

Antara kandungan aktif yang terbaik terbaik adalah : 


Bayam Merah (Amaranthus Tricolor)

Kaya kandungan protein, lemak, karbohidrat, kalium, zat besi, amarantin, purin dan vitamin (A, B dan C). Daun bayam merah digunakan sebagai pengubatan berkhasiat untuk membersihkan darah sehabis bersalin dan memperkuatkan sperma. 

Buni (Antidesma Bunius (L.) Spreng)

Dapat mengubati kekurangan darah. 

Som Jawa (Talinum Paniculatum)

Berkhasiat pula untuk mengubati kitar haid yang tidak teratut, keputihan dan meningkatkan produksi air susu ibu. 


Biophytum Petersianum.


Telah lama dimanfaatkan oleh bangsa Mali untuk menyembuhkan luka, menebalkan dinding rahim (dinding rahim yang tebal memudahkan sperma melekat dan sekaligus memudahkan proses kehamilan). 

Peranan herba-herba di dalam ATIKA BEAUTY ZUREAT telah disahkan secara saintifik dalam meningkatkan kesihatan system reproduktif wanita juga lelaki.

Dari segi wanita ATIKA BEAUTY ZUREAT dihasilkan untuk menggalakkan keseimbangan hormone yang memainkan peranan utama dalam pusingan haid sihat dan ovulasi tetap, dan menyokong reproduktif wanita dan membina tisu-tisu reproduktif. Ianya juga membantu mengelakkan kelahiran cacat.

Di sudut lelaki pula, ATIKA BEAUTY ZUREAT adalah rumusan yang dihasilkan untuk menggalakkan pengeluaran sperma yang sihat dari segi kuantiti, berkualiti dan berketahanan. Kaya dengan sumber kuat anti oksidan untuk menyokong system reproduktif lelaki.

CARA PENGAMBILAN :

Sila goncang dahulu botol sebelum diminum. Ambil sebanyak 15ml, minum 2 kali sehari dengan menggunakan cawan sukatan yang telah disediakan, seblum sarapan pagi dan malam.

PERHATIAN : 

Warna, rasa dan cecair tenunan dalam ZUREAT akan berbeza antara setiap kelompok yang dihasilkan kerana bahan ramuan yang digunakan adalah semulajadi. 


Simpan di peti sejuk (< 8ÂșC). Jauhkan daripada kanak-kanak. 

Wanita yang mengandung dan kedatangan HAID tidak digalakkan mengambil ZUREAT ini.